Az elhízás, betegségek okaiAlkalmazd a három alappilért életedben
ELHÍZÁS ÉS A BETEGSÉGEK LEHETSÉGES OKAI

Itt kezdd: főoldal | vissza


1, Elhízás, különböző testi, szervi betegségek, aggasztó szépséghibák, problémás tünetek.


Életmód tanácsok

életmód egészségesen

Emlékszel még a gyerekkorodra?

Legtöbbünknek energiával teli gyermekkora volt, nem akartunk lefeküdni, csak ha muszáj volt. Most bezzeg, rohanó világunkban gyakran fáradtnak érezzük magunkat, különböző betegségek támadnak meg az elhízás problémájáról nem is beszélve.

Nem tudom mi vezetett téged weboldalamra, de örülök, hogy a téma érdekel. Miért vagy itt?
Gyors megoldásokat keresel? Kérlek, ne kövesd el te is azt a hibát, amit napról-napra tesznek emberek helytelenül a felgyorsult, kényelmes életmód miatt. Egy-két kattintással, egy-két recept letöltéssel lényeges változást nem fogsz elérni bármilyen okból kifolyólag is vagy itt.

Lehet beteg vagy, lehet csak meg akarsz előzni valamilyen betegséget, lehet az elhízás problémájával küzdöl vagy valami bőrproblémád van.


Konkrét válaszok az őszintén keresőknek

A döntés a te kezedben van, egészen attól kezdve, hogy mennyi időt szánsz az alábbi írás áttanulmányozására és mennyire fogod azt saját életedre alkalmazni.

Ne rohanj, itt sem és máshol sincsenek csodamódszerek, de vannak tudományos alapokon felépített elvek és következtetések, amik a realitás talaján nyugszanak. Ezek segítségével megértheted betegséged, testi problémád vagy akár az elhítzás kialakulásának okát, megtudhatod milyen lépésekre van szükséged a gyógyuláshoz és a csodálatos változáshoz. Mi is az az elhízás >> (később is megtekintheted)

 

"Hát Ő miért halt meg olyan fiatalon, pedig soha nem ivott és nem dohányzott?!"

Mennyi tévhit kering körülötte, csak azért, hogy leplezzük káros, egészségromboló szokásainkat, védjük megszokott, betanult sémáinkat. Az is lehet téged most, teljesen más kérdés foglalkoztat például,

- Elhízás: "Miért vagyok kövér, pedig sokat diétázom"
- Betegség:" Miért vagyok beteg, mindig vigyáztam az egészségemre"

Igazságtalannak érzed? Most ne ezzel foglalkozz. Keresd a válaszokat, mert nagyon is lehetséges, hogy van megoldás.

Ha fontos az egészséged odafigyelsz szerveid alapvető működésére és megpróbálod megérteni milyen tápanyagra van szüksége a mindennapokban. Odafigyelsz mi jó a sejtjeidnek, hogy az elhízás és a betegségek megelőzhetőek illetve orvosolhatóak legyenek...Igen! Kezdjük egészen a sejteknél. Jó esély van rá, hogy rövid idő alatt leadd a fölös kilókat úgy, hogy az soha ne jöjjön vissza. Jó esély van rá, hogy meggyógyúlj és egy csodálatos változáson menj keresztül.


Halálozási okok tudósok által megfogalmazva

A leggyakoribb betegségek, rendellenességek köztük a halálos betegségek okait vizsgáló tudósok meg vannak győződve, hogy (csak) a rákos megbetegedéseknek 70 százaléka összefügghet a helytelen táplálkozással és életmóddal. A helytelen életmód következménye az elhízás.

A sejtek: A szervezetünkben lévő sok trillió sejt különböző feladatokat lát el, ezek egymással szoros összefüggésben működnek, mint egy jól felépített vállalat, ahol minden dolgozónak meg van a maga feladata. Ha sejtjeink jó közegben (lúgos), jó tápanyagot kapnak egészségesek, szépek, energikusak vagyunk, mert minden szükséges információt és nyomelemet megkapnak a megfelelő időben, a "normális" működés érdekében.

Ha energiaszegények vagyunk sejtjeink rossz, savas közegben vannak, nem kapnak elegendő tápanyagot, ráadásul a hiányos tápanyag mellett még a káros vegyianyagokkal is meg kell küzdeniük, amiket egyrészt a sejtjeink termelnek (szabad gyökök) és amiket legtöbbször mi magunk juttatunk be szervezetünkbe (különböző vegyi anyagok mellett a helytelen táplálkozás termékei). Az egyensúly felbomlik káros sejtek képződnek (gombák, mycotoxinok, rákos sejtek, stb.) okozva a legkülönbözőbb panaszokat és mellékhatásokat, ami lehet az elhízás, vagy bármilyen betegség. Sejtjeink működését későbbiekben részletesen tárgyaljuk vagy katt az alábbi linkre. Meglepő eredményekre számíthatsz!
Sav-bázis egyensúlyról bővebben >>(később is megtekintheted)

 

Az emberi szervezet nem tud megbírkózni a helytelen életmód által okozott sérülésekkel.

transz zsírok
Sok szakorvos hangoztatja a fenti mondatot , legyen az kardiológus, rákkutató vagy bőrgyógyász.

Az ember nem a mai kényelmes, modern életmódra lett teremtve, ahol alig mozgunk, káros élelmiszerekkel tápláljuk magunkat, veszélyes vegyianyagokat lélegzünk be és fogyasztunk el különböző módon és formában.

A kép is azt illusztrálja, hogy ha minél nagyobb zsír halmozódik fel szervezetünkben az antioxidánsokhoz képest, annál nagyobb lehet a rák kialakulásának kockázata. Ugyanis a szabad gyökök könnyen reakcióba lépnek a táplálékkal felvett zsírok molekuláival, és azok szerkezetét megváltoztatva transz-zsírokat hoznak létre. Ezek az átalakított zsírok fontos szerepet játszhatnak a testi rákos sejtek elfajulásának megindításában.alappillér

Az elhízás és a betegségek ellenszere a három alappillér


Első lépésként értsük meg a megfelelő életmód alappilléreit

 

Táplálkozás: Az életmódbeli tényezők közül a táplálkozásé a főszerep. Sejtjeink megfelelő működése érdekében a megfelelő minőségű és mennyiségű étel és ital fogyasztása javasolt a káros anyagok elhagyása mellett (lúgosító táplálékok). Szomorú statisztikai adatok közt találtam, hogy a magyar népesség 40-50%-a különböző mértékben ugyan, de elhízottnak tekinthető. Egészen pontosan tárgyaljuk majd azt is, hogy a túlsúly milyen nagy problémákat von maga után, hosszú és rövid távon egyaránt.

Testmozgás: Az elmúlt években, évtizedekben drasztikusan csökkent a napi tevékenységhez kötött fizikai aktivitás. Ezzel szemben jelentősen növekedett az élettartamot, életminőséget veszélyeztető rizikófaktorok száma. Az aktív életmód közé tartozik a gyakori testedzés. Tudományos tanulmányok bizonyítják jótékony hatását egészségi állapotunkra. Keringés és anyagcsere fokozás jótékony hatásait külön fejezetben tárgyaljuk.

Gondolkodás: Ha beteg a lélek a test is megbetegszik. Számos tudós bizonyítja, hogy a lelki zavarok következményeiért (félelmek, aggódás, negativitás, rossz közérzet, depresszió) csapongó gondolataink és érzelmeink a felelősek.

 


Önpusztító életmód következményei

leukémia
Dr. Robert O. Young (biokémikus, mikrobiológus kutató) megfigyelte a mikroszkóp alatt a beteg és az egészséges vérsejteket, és úgy találta, hogy a beteg sejtek sötétek és eltorzultak, míg az egészséges sejtek kerek formájúak, élénk színűek, és gyakorlatilag ragyognak a beteg sejtekhez képest.

 

Dr. Young megállapításai abban összegződtek, hogy minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása. A fejlett ipari országokban és a mai modern, felgyorsult világban a táplálkozás túlnyomórészt savasító ételekből áll közel 90%-ban. Az ideális arány 20% savasító és 80% lúgosító étel. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, és ez hatással van az idegrendszerre (depresszió), az izomzatra (gyengülés, sorvadás), a bőr tónusára (korai öregedés), az agysejtekre (ködös gondolkodás), a szerveinkre (betegség, fáradtság) valamint az anyagcserére (elhízás, vitaminhiány, anyagcsere zavarok).


Halálozási okok

Hazánkban a halálozási okok több mint 50%-áért a szív- és érrendszeri betegségek a felelősek. A szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának főbb okai: a nem megfelelő életmód, dohányzás, stressz, magasvérnyomás, elhízás. A halálozás 22%-áért a daganatos betegségek felelősek. A daganatos betegségek kialakulásában jelentős szerepe van a környezetszennyező anyagok (rákkeltő anyagok) felszaporodásának, a helytelen életmódnak, az immunrendszer legyengülésének.

Ezek és az összes többi halálos kimenetelű betegség visszavezethető a helytelen életmódra (helytelen táplálkozás, mozgáshiány, negatív gondolatok), ami egy savas környezetet teremt szervezetünkbe, savas környezet sejtjeinkre káros hatással vannak, amik a betegségeket idézik.
Energia és vitalitás lépésről lépésre

energia és vitalitás
Te is láthatod, hogy mennyire fontos alkalmazni a helyes életmód alappilléreit életünkben. Mindennek alapja az, hogy változásra és változtatásra van szükséged. El kell döntened mit szeretnél elérni. Legyenek konkrét céljaid a vágyaidon túl, amit véghez viszel lépésről-lépésre. Azt mondtuk ahhoz, hogy egészséges és fitt legyél egészséges szervekre, szövetekre és vérellátásra van szükséged. Ez az életmód azzal jár, hogy csinos leszel, izmos, feszes ahol csak kell, de szükséges változni, változtatni.

Viszont a változással jár, hogy azokat a sémákat, amiben hittél, vagy elhitettek veled lehet át kell értelmezned. Azokat az egészségromboló szokásaidat fel kell adnod, vagy legalábbis helyettesíteni szükséges.

Készen állsz? Sejtjeid ragyogni fognak veled együtt, mert azt kell elérned, hogy sejtjeid jó közegben éljenek. A továbbiakban meg kell értened, hogy tested miként működik, mitől fog csodálatos változáson keresztül menni szervezeteted. Mi az, ami előre visz és mi az, ami hátráltat ebben. Mi az, ami gyógyít, ha beteg vagy és mi az, ami csak kárt okoz. Mi az, amitől szebb leszel, ha problémáid vannak magaddal és mi az, amitől nem.

Továbblépés az második szintre >>

 

Iratkozz fel a levelező listánkra az alábbi lehetőségen (ha még nem tetted)! Bármikor leiratkozhatsz, ha nem akarod az alábbi válaszokat.

 

 

PH PROGRAM lépésről-lépésre

Itt kezdd: főoldal | vissza

 


1, Egészséges életmód, tanácsok

2, Táplálkozás fontossága

3, Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

4, Sav bázis egyensúly megteremtése

5, Mi az a pH csoda

6, "Zöld lötty" a fogyásért és az egészségért

 

 

- Elhízás, túlsúly


- PH szint mérése, BETA Teszt


- Immunrendszer erősítés az elhízás ellen


- Frissítő, relaxáló masszázs

 


Leleplező írások! Az egészséges életmód tanácsait, a helyes méregtelenítő kúra alapjait, a szép bőr és a fiatalság megőrzésének titkait tudhatod meg cikksorozatunk segítségével.


Jelentkezz most! Nem bánod meg és ráadásul most, egy filléredbe sem kerül.Cikksorozat témái:


-1, Tények, bizonyítékok és statisztikai adatok a környezetünkben lévő vegyianyagokról, mérgekről és ezek egészségkárosító hatásairól-2, Helytelen életmód (táplálkozás) hatásai szervezetünkre az elhízás okai-3, Különböző betegségek kialakulásának lehetséges okai (rák, daganat, hormonzavarok, szív és érrendszeri panaszok, izületi betegségek, stb.)-4, Hogyan védjük meg szervezetünket a betegségektől (méregtelenítés, egészséges életmód, helyes táplálkozás, fogyókúra)-5, Lépésről-lépésre a gyógyulás útján egy szebb, boldogabb élet felé

Egészséges életmód, tanácsok

Táplálkozás fontossága

Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

Sav bázis egyensúly

Mi az a pH csoda

Zöld lötty

Elhízás, túlsúly

PH szint mérése, BETA Teszt

Immunrendszer erősítés az elhízás ellen

 


Díjmentes jelentkezés:

E-Mail:

Keresztnév:

Jelentkezem >>