A pH csoda életmód program titkapH csoda életmód program - Új biológia
Szép bőr, csillogó szemek, csinos test

Itt kezdd: főoldal | vissza

A ph csoda

5, Bepillantás a sztárvilág kulisszái mögé


ph csoda

Ph csoda!?

Biztos láttál ilyen és ehhez hasonló mondatokat a különböző magazinok lapjain:
- "Én soha nem fogyókúrázom, és szeretem az édességet"
vagy valami hasonlót:
- "Jó adottságokkal rendelkezem ezért azt eszem, amit megkívánok és nem hízok tőle, ráadásul a bőröm is szép marad".

Pokrivtsák Mónika döbbenetes fogyása sem erről tanúskodik, tekintsd meg videónkat, ami a ph csoda titkaiba segít betekinteni!

Szenzációs hazugság! A magazinok szeretnek kiragadni egy-egy szövegrészt a teljes szövegből, hogy hatásosabb legyen és ezzel neked okozzanak lelkiismeret furdalást!

Ne a magazinokon szereplő vékonylábú, manöken képekre tekints, ne arra, amit nyilatkoznak, foglalkozz egy kicsit a pH csoda életmód programmal. Az igazság az, hogy a legtöbb fiatal szupermodell alig eszik valamit. Állandó rohanás az életük, stresszelnek, kényszerítve vannak, hogy csinosak és vékonyak legyenek, egyszerűen alig van idejük enni (természetesen helytelenül). Az evés-hányás szenvedélye (Bulimia nervosa) és a szenvedélyes lesoványodás (Anorexia nervosa) is érinti legtöbbjüket.

Viszont a sok rossz példa közül a jó, hogy a legtöbb híresség, modell, filmsztár a személyi edzőjük és / vagy táplálkozási szakértőjük tanácsára egészségesen táplálkozik. Rengeteg jó minőségű vizet fogyasztanak, étrendjük legmeghatározóbb részét a nem savasító rostokban gazdag gyümölcsök és zöldségek teszik ki, ami a ph csoda életmód program alapja. Egyszerűen, olyan megfelelő tápanyagokból összeállított étrendet fogyasztanak (helyesen), ami kellőképpen lúgosít, így elősegíti a szervezet önregenálódását és fittentartását és szükség szerint a fogyást. Ja! Természetesen azért van a személyi edző, hogy rendszeresen megtornáztassák a hírességeket.

Csinos, karcsú test, szép bőr, egészségtől ragyogó arc és szemek lesz az eredmény. Ha valamelyik híresség véletlenül elhanygolja magát, arra a média azonnal lecsap, úgyhogy erre nagyon is odafigyelnek, mert ebből élnek. Hosszú és rövid távon is a legmeggyőzőbb az, ha a helyes táplálkozás irányelveit követjük, ami természetesen nagymértékű fogyással is járhat.


 

pH csoda életmód program - Új biológia

A már korábban említett Dr. Robert O. Young (nemzetközileg elismert mikrobiológus és táplálkozástudós) a világ különböző részein bevett táplálkozási szokásokat vizsgálta, továbbá megfigyelte az ott élők körében jellemző tünetegyütteseket, megfogalmazta a következő alapvető állítást, aminek az Új Biológia elnevezést adta. Minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása. Az összes egészségügyi probléma, beleértve az elhízást is, egyetlen egy okra vezethető vissza és ez nem más mint a sav bázis egyensúly felbomlása, ami sejtszintű károsodást okoz szervezetünkben. Ezt többször többféleképpen bebizonyította. A pH Csoda Élet alapítvány vezetője, nemzetközi elismerésben is részesült az alábbi betegségekkel kapcsolatos kutatatásaiért:

- Daganatos megbetegedések
- Cukorbetegség
- Leukémia
- AIDS

Sav: Amint a sejtek kezdenek tönkremenni, mikroorganizmusok kezdenek kialakulni és szaporodni. Ezek a mikroorganizmusok a testünkből táplálkoznak, és szervezetünkbe ürítik káros végtermékeiket. Erjesztik a testünkben lévő cukrot, a fehérjéinket és zsírunkat. Az általuk termelt méreganyagokat savaknak nevezzük.

 

A program legfőbb célja

A ph csoda életmód program célja: a táplálkozás elmozdítása abba az irányba, hogy több lúgosító ételt és nagyobb mennyiségű jó minőségű vizet fogyasszunk, hogy az egyensúlyhiány korrigálhatóvá váljon, és így helyreállítható az optimális egészség, valamint a jó közérzet. Sajnos a sav-bázis háztartásunk nem hozható egyensúlyba egyik napról a másikra. Ebben az esetben segítséget nyújt a bázikus értrendkiegészítők.

 

Életmód program eszközei

- ételek,
amelyek hozzájárulnak a lúgossághoz,
- étrend-kiegészítők,
mint amilyenek a Super Greens (Szuper Zöldek) por és a Prime pH csepp, amelyek szintén hozzájárulnak a lúgossághoz.


- A ph CSODA című könyv
, ami segítséget nyújt mindazoknak, akiknek fontos az egészség megőrzése, illetve visszanyerése.

Ugyanis a kezelés, nem lehet más, mint megszakítani ennek a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak a ciklusát. Lúgosítani, energizálni kell a testünket, hogy eredményül egy jobb életminőséget tapasztaljunk meg.

  Csillogó szemeket látunk, tisztán gondolkodunk, tudunk koncentrálni.


Ha a savak nem választódnak ki eléggé, a szervezet rá lesz (van) kényszerítve folyamatosan, hogy eltávolítsa a savakat a keringésből. Ezt úgy teszi, hogy a kötőszövetekben tárolja el azt zsírszöveteket növesztve. A lúgosítás eredménye viszont, hogy elkezdünk súlyt veszíteni. Miért? Mert a testnek többé nem kell ragaszkodnia a zsírokhoz, amelyekbe a sok savat lerakodhatja. A súlyfelesleg hirtelen kezd "leolvadni". Sejtjeink jól fogják érezni magukat, visszanyerik eredeti formájukat, eljuttatják a megfelelő mennyiségő oxigént, nyomelemeket és tápanyagot minden szervhez. Szervezetünk egyensúlyi állapota elkezd helyreállni, aminek eredménye egy csodálatos változás lesz.

Lúgosítsd szervezeted! A túlzott savmennyiség nemcsak az elfogyasztott ételekből, italokból származnak, hanem folyamatosan termelődik a különböző anyagcserefolyamatok során is. Mivel a szervezet savkiválasztó képessége korlátozott (például a veséké), testünknek folyamatosan védekezni kell a túl sok sav ellen. Ezért szükséges komolyan venni a helyes életmód követését, szükséges pótolni a bázikus vitálanyagokat is, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy napi étrendünkben benne vannak.Lúgosítsd szervezeted!


Kinek javasolt a pH csoda életmód program

Minden olyan embernek javasolt, akinek fontos saját és családja egészsége. Aki a korábban említett tüneteket tapasztalja, aki súlyából szeretne veszíteni, akinek betegsége alakult ki.

Ha kíváncsi vagy a programra jelentkezz az alábbi lehetőségen!Energiával teli fitt élet és akiknek már sikerült a "zöld lötty" segítségével

 

Továbblépés az utolsó szintre >>

 

Iratkozz fel a levelező listánkra az alábbi lehetőségen (ha még nem tetted)! Bármikor leiratkozhatsz, ha nem akarod az alábbi válaszokat.

ph csoda

 

PH PROGRAM lépésről-lépésre

Itt kezdd: főoldal | vissza

 


1, Egészséges életmód, tanácsok

2, Táplálkozás fontossága

3, Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

4, Sav bázis egyensúly megteremtése

5, Mi az a ph csoda

6, Zöld por a lúgosítás érdekében az egészségért

 

 

- Elhízás, túlsúly


- PH szint mérése, BETA Teszt


- Immunrendszer erősítő életmód


- Frissítő, relaxáló masszázs

Videók


Belföld

Mészöly Kálmán gyógyulása az Esti Frizbiben

Pokrivtsák Mónika döbbenetes fogyása, ph csoda programja a Fókuszban

Zenit TV adása a lúgosításról 1

Zenit TV adása a lúgosításról 2

 

Külföld

Dr Robert Young ph csoda CNN műsorában

Élő vérsejt analízis
 


Leleplező írások! Az egészséges életmód tanácsait, a helyes méregtelenítő kúra alapjait, a szép bőr és a fiatalság megőrzésének titkait tudhatod meg cikksorozatunk segítségével.


Jelentkezz most! Nem bánod meg és ráadásul most, egy filléredbe sem kerül.Cikksorozat témái:


-1, Tények, bizonyítékok és statisztikai adatok a környezetünkben lévő vegyianyagokról, mérgekről és ezek egészségkárosító hatásairól-2, Helytelen életmód (táplálkozás) hatásai szervezetünkre az elhízás okai-3, Különböző betegségek kialakulásának lehetséges okai (rák, daganat, hormonzavarok, szív és érrendszeri panaszok, izületi betegségek, stb.)-4, Hogyan védjük meg szervezetünket a betegségektől (méregtelenítés, egészséges életmód, helyes táplálkozás, fogyókúra)-5, Lépésről-lépésre a gyógyulás útján egy szebb, boldogabb élet felé

Egészséges életmód, tanácsok

Táplálkozás fontossága

Mit kerülj és miért, fogyókúra receptek

Sav bázis egyensúly

Zöld lötty

Elhízás, túlsúly

Szint mérése, BETA Teszt

Immunrendszer erősítés

 

 


Díjmentes jelentkezés:

E-Mail:

Keresztnév:

Jelentkezem >>