Autóápolás és karbantartás technikák, tippek és termékek

Autóápolás és karbantartás: technikák, tippek és termékek

Jön a tavasz. Itt az ideje, hogy vegye ki a kerékpárt, és hogy az autók egy szép tiszta után a tél. A lustaság, a hideg és a legkevésbé könnyű, a hideg hónapokban (statisztika kéznél) egy kicsit ” mindannyian elveszíti célja, hogy vigyázzon az autók, motorkerékpárok. De a karbantartás fontos mind a biztonsága, mind a két vagy négy kerék élettartamának meghosszabbítása szempontjából.

Hasznos tippek, hogyan kell tartani az autók, motorkerékpárok érdekében

Hasznos tippek, hogyan kell tartani az autók, motorkerékpárok érdekébenEbben a cikkben megpróbáljuk ajánlani néhány hasznos tipp, hogyan kell tartani az autók, motorkerékpárok érdekében, takarít meg több pénzt a szerelő. Sok apró beavatkozás van, amelyet egy autós vagy egy motoros, még kézzel sem praktikus, “önmagáért” tehet a pénztárca előnyére. Egy nagy kéz adhat eBay, fontos Online vásárlási oldal, ahol megtalálhatja a legjobb ajánlatokat bármely termék, amit keres.

Először is Tisztítás. A tél végén az autónak megfelelő mosásra van szüksége. Mind belül, mind kívül, valószínűleg az autója érintkezésbe kerül az utakon dobott sóval, hogy megolvassza a jeget és a havat. Még a belső szőnyegek is többször nedvesek vagy nedvesek lesznek a cipő talpától, esővízzel és törmelékkel, amelyek piszkosak és büdösek lettek.

Az autót jól kell mosni, esetleg a megfelelő nyomású mosóval. Ne habozzon a mosószer kiválasztására, töltsön még néhány centet, ez előnyös lesz a tested életében. Ne feledje, hogy egy szép, pontos át a víz még az autó alatt, akkor megszünteti nyomait só. Ugyanez vonatkozik a két kerékre is. Néhány hónapos pihenés után a garázsban nulla por lesz eltávolítani.

Ezt érdekel, különösen a bőr részek, (nyereg motorkerékpárok, ülések, műszerfal, kormány autók) speciális termékek. A Do-It-Yourself mosószer gyakran bosszantó foltokat vagy halókat hagyhat. Ne feledje, hogy mosás után megérdemli a megfelelő idő szárítását. Vannak ruhák, termékek a piacon, amely lehetővé teszi, hogy végezze el ezt a műveletet néhány perc alatt is, hogy a fényét a karosszéria. Az eBay-en talál egy széles körű megoldások az ellátás az autók, motorkerékpárok.

A karosszériából átmegyünk a motorhoz

A karosszériából átmegyünk a motorhozA folyadékok és szűrők több hónapos használat után (autóknál) vagy használhatatlan (motorkerékpároknál) lehetnek szűkösek, kopottak vagy rosszul vannak elhelyezve. Egy gyors ellenőrzés, amit egyszerűen csak a szemével tehet meg. A motor összes tartálya (víz, olaj, fékfolyadék és ablaktörlő folyadék) a szintet jelző bevágásokkal rendelkezik. A sebességváltóhoz szükség lehet egy szerelőre (ne feledje, hogy az olajat is helyesen kell ártalmatlanítani), de semmi sem tiltja a garázsban végzett munkát. Az olaj – és fékfolyadéknak rendelkeznie kell a füzet által meghatározott jellemzőkkel, a hűtőfolyadékhoz, de használjon minőségi termékeket.

Az autók és a motorkerékpárok ára, kár lenne, ha korábban Öregednének, mint a gondatlanság vagy a rossz termékek használata miatt. Ne felejtse el feltölteni az ablaktörlők folyadékát is. Tegye meg egy tisztítószerrel, amely nagyon jól tisztítja az ablakokat, a nyár bosszantó rovarai hamarosan megérkeznek. Az ablakok karbantartása az ablaktörlő lapátokon is áthalad. Ha működés közben bosszantó csíkokat hagynak az üvegen, ki kell cserélni őket. Legyen óvatos, mert a téli hideg kiszáradhatott, A gumi esetleges leválasztása pedig a szélvédő csúszásához vezethet, hogy érintkezzen a fém tartókkal. Online vásárlás az eBay-en lehetővé teszi, hogy megtalálja a sok termék, hasznos karbantartás, nem csak. Mindig sok kedvezmények, akciók, kiegészítők verhetetlen áron.

Csináld Magad, ha tapasztalt vagy

Csináld Magad, ha tapasztalt vagyA szűrőkhöz szakértői kézre van szükség a sebességváltóban. Vessen azonban egy pillantást a megbízható szerelőjével az állapotukra, összehasonlítva a szűrőt egy mellette elhelyezett új szűrővel. Kap egy ötletet arról, hogy mennyi szennyeződés telt el az autójában a téli hónapokban.

Utolsó szempont, hogy javasoljuk, hogy vizsgálja felül a karbantartás a kedves autók vagy motorkerékpárok a lengéscsillapítók és a fékrendszer. A tél végén az utak gyakran tele vannak kátyúkkal. Az olyan városokban, mint Róma, más időszakokban is megtörténik!! A kopás és a sokk károsíthatja a lengéscsillapítókat. Ha baljós zajokat tapasztal, miközben deformált járdán utazik, itt az ideje egy ellenőrzésnek.

A fékeknek mindig teljesíteniük kell. A biztonságodról van szó. A karbantartást Kompetens embereknek és kiváló minőségű termékeknek kell elvégezniük. Csak egy kicsit, hogy a fékezési terek balra nyúljanak. Mindig a legmagasabb minőségű párnákat használja, és vigyázzon azokra, akik egy maroknyi Euró megtakarítása érdekében második választású termékeket akarnak elhelyezni. A fékek az Ön biztonsága vészhelyzetben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *